mandag, mars 23, 2009

Snø igjen?

I natt kom det snø igjen... Eg har ganske stor respekt for bakken vår opp til huset, sJan-feb-mars09 194å då eg oppdaga at det var fare for snø, kjørte eg bilen ned til søppelboda, så eg slapp å bekymre meg for å skli i bakken i dag tidleg (anna enn til fots, vel og merke).

Eg har forsovidt fått nok snø no eg... Vi var så godt i gang med å få vår....

<- Vi treng ikkje meir av dette no...

Heldigvis ser det ut som nattas snø reiste like fort som den kom i dag, så eg har kanskje ikkje noko å frykte...

Men - snø eller ikkje - det går mot lysare kveldar - og til helga skal vi stille klokka mot sommaren, så vert det endå lysare - og det er SKJØNT! Desse lyse kveldane gir verkleg litt ekstra energi:)

Og eg er veldig klar for fleire av slike dagar (tatt måndag 2. februar):

image

5 kommentarer:

 1. Ja nei når vi ikkje he hatt snø hittil i vinter omtrent (anna enn når du feira bursdag :p) så trenge vi ikkje det no heller! ;) Forstår godt du he respekt for bakken til huset ditt, det bør alle ha;) Og veien nedom me, haha :p Takk og lov for snille gamle dame :)

  SvarSlett
 2. Enig med du!

  Vi treng 10 grader meir enn i dag, og sol, ikkje snø:)

  SvarSlett
 3. Det snødde vist hjemme hos oss også i går. Det er helt vilt! No more snow! Nå er det bare vår, sommer og sol som gjelder!!!
  Det er mange som ser frem til lysere kvelder ja..

  SvarSlett
 4. Det snødde vist hjemme hos oss også i går. Det er helt vilt! No more snow! Nå er det bare vår, sommer og sol som gjelder!!!
  Det er mange som ser frem til lysere kvelder ja..

  SvarSlett
 5. Heisann!!
  Ja, nå vil eg kun ah vår!!! Kom litt snø her i natt, men den smelta like fort vekk i løpet av dagen. Heldigvis. Det har vore deilig vær her i heile dag.
  Ønska deg fine dagar vidare.
  Klem

  SvarSlett