torsdag, desember 01, 2011

Vi har kjøpt hus!

Eg skreiv om Mitzi i forrige innlegg. Ho er dessverre fortsatt vekk. Men har heldigvis ei gladsak også!

I lengre tid har drømmen vore å bygge eige hus. Og den drømmen har vi endå, men det tek litt tid før den kan gjennomførast.

01fasade

Det er ingen tvil om at vi ynskjer å bo i Brandal. Huset vi bor i er 100 år gamalt. Kjempekoslig, og eit hus med sjel, som eg er veeldig glad i. Men på vinterstid er tilkomsten litt vel bratt.

02fasade

Vi har, som sikkert fleire har sett på bloggen, ei fantastisk utsikt her vi bor. Og når vi er van med det, er det ikkje kjekt å skulle gi slepp på noko slikt.

03fasade

Det er også grunnen til at vi ser på plassen som drømmeplassen – men så dukka det opp eit hus til sals litt lenger nede i bygda.

04fasade

Eit hus frå 1996, akkurat passe stort, akkurat passe pris og akkurat passe beliggenheit.

07utsikt

Og så har det faktisk ganske grei utsikt også!

08utsikt

Ser ikkje vekk i frå at der er litt meir sol også!

09utsikt

Etter litt tenking fram og tilbake bestemte vi oss for at vi følte at dette var noko vi kunne like!

10stove

Og etter nokre nervepirrande timar i går, kunne vi faktisk feire at huset blir vårt. Overtakelse er først 2. mai, men vi har iallfall noko å gle oss til!

12stove

Ei ny og spennande tid går oss i møte! Det blir nok litt vemodig å flytte frå Leite, men kanskje vi med tida kjem tilbake. Uansett er det berre nokre hundremeter vi flyttar – og vi bor fortsatt i Brandal! DET er det viktigaste for meg iallfall!

26soverom

Bilda er lånt frå salsannonsa på finn.no. Der er litt fleire bilder også.

4 kommentarer:

 1. Kjempe fint hus, gler mej til å sjå det på "ekte" :)

  SvarSlett
 2. Gratulere so masse! Håpe dokke fe det flott ;)

  SvarSlett
 3. så fint hus :) Gratulerer så mye :)

  SvarSlett
 4. Ja, det var på tide at dere kjøpte dere hus, man kan jo ikke bo på gaten liksom! Jeg skulle likt å se dere bo i rennesteinen, ahhahah. Da vil ikke de fine tennene dine forbli like hvite, a9! Jeg kjenner forresten en som heter annika utenom deg, hun er halvt tysk, noe vi plager henne for, selv om hun er norsk. Hun bruker briller og liker å twitre. Aldri før har så mange med så lite å si sagt så mye.

  BÆSJ ut!

  SvarSlett