mandag, februar 21, 2011

Glad i å strikke? - del 2

For ei stund sidan skreiv eg om Ski-VM i Oslo som treng di hjelp. No har eg høyrt at dei har fått inn mange mansjettar, eg tvilar ikkje på at dei kjem i hamn med prosjektet.

Men nokon som treng strikkeprodukt heile tida, er spedborn i blant anna Nepal, og du kan hjelpe, med å strikke enkle lappar eller remser - eller heile pledd, om du ynskjer!

image

Henta frå bloggen Nepaltepper:
Kristin og Erik Bøhler arbeider på Okhaldunga sykehus i Nepal. Nepal er et land med høye fjell og kalde vintre og sykehuset de jobber ved ligger høyt oppe i fjellene. De gjør et fantastisk arbeid ved sykehuset. Erik som lege og Kristin med alt mulig.Vi støtter sykehuset med å sende ulltepper til dem. Det begynte med at Kristin spurte oss i barneforeningen om ungene kunne strikke hver sin lapp så vi kunne sende et lappeteppe til Nepal. Vi sendte et teppe fra barneforeningen og deretter ballet det på seg.

image

Det er bruk for ulltepper heile tida, og du kan vere med å strikke, sende det til Sandsli, så sørger dei for vidare transport av teppa. Vil du lese meir om prosjektet? Info-innlegg finn du her: http://nepaltepper.blogspot.com/2010/09/info-om-nepalteppeprosjektet.html

image

Og historier og meir finn du i bloggen: http://nepaltepper.blogspot.com/

Bilder og tekst er lånt frå ovannemnte blogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar