♥ 21.04 ♥
I går feira eg og Sindre jubileum, vi har vore saman i fire år. Dagen blei “feira” med husarbeid i heimen, og laks til middag, slik ein fridag skal nyttast!
Oppskrifta til laksemiddagen fann eg på matbloggen til Tove - tusen takk! Det var nydlig godt!
Laks, fetaost, soltørka tomatar og creme fraiche - anbefalast!
Oppskrifta lånt frå bloggen til Tove:
Til fire vaksne personar treng du:
- 1 kg skinn- og beinfri laks
- Fetaost i terningar
- soltørka tomat, skjær i strimlar
- 1-2 beger creme fraiche
- Salt og pepar
Slik gjer du det:
Legg laksebitane i ei eldfast form. Strø over godt med salt og grovkverna pepar. Strø over fetaost og soltørka tomat.
Bruk ei spiseskei og fordel creme fraiche over dei øvrige ingrediensane.
Set retten i ovnen på 225 grader og la det steikje i 25-30 minutt.
Server med poteter og smørdampa grønsaker. Bruk gjerne ei fersk wokblanding. Grønsaken skal vere akkurat passe møre. Steik dei i smør til dei vert mjuke og gylne.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar