søndag, januar 02, 2011

Nytt år, nye muligheiter

Med oss er ikkje jula rydda ut endå. Syns nesten det er litt morosamt å først lese om alle som gler seg til å pynte til jul, og nesten startar i november, for så å ikkje kunne få jula raskt nok ut døra 1. nyttårsdag. Ikkje meininga å “sparke” nokon, vi er alle ulike!

IMG_1034

Her pyntar vi stort sett til advent 1. desember, og til jul 22.-23. desember, og ryddar vekk jula ein stad mellom trettande og tjuande dag jul. Helst nærmare trettande enn tjuande altså. Men ingen fasit.

IMG_1042

Men vi er alle ulike, og kanskje endrar eg også meining til neste år, eller året etter, eller ein gong. Enn så lenge får jula stå litt til!

God søndag! I morgon er det jobb att.

3 kommentarer:

 1. Ej også lika å ha pynten lengst mulig :) Men i år veit ikkje ej heilt korleis det blir. Hadde vore greit å få ut juletrede so ej fe plass til babykorga.. ;) Fe sjå kor vi gjer det, teke det i alle fall ikkje ut i dag ;)

  SvarSlett
 2. Vi he det akkurat slik som dokke, pynte til advent (1. søndag i advent helga), til jul (22-23 des) Kaste ut jula - mellom 7-13 dag jul...
  Men når det sant skal seiast so gleda ej mej litt til å få tatt en rundvask på leiligheta og begynne med nye ark og fargesteftar tell... Veit akkurat kor fargetomt her blir når jula e ute :p

  SvarSlett
 3. Eg er så einig, så einig! Eg har tenkt at jola skal få vere til neste helg. Det vert så tomt og trist syns eg, når me pakkar vekk jolatre og adventsstakar i vindaugene.

  Ha ein fin sundag! her har me invitert familien til stikk innom-kaffi, for å verte kvitt jolekakene ;)

  SvarSlett